avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Lucrari de izolatie a blocului prost executate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Lucrari de izolatie a blocului prost executate

Buna ziua!

Am urmatoarea problema: in primavara am facut izolatia exterioara a blocului in care locuiesc. Pe partea unde am eu apartamentul au fost montate si niste uluce cu care am avut probleme inca de la inceput (in zona respectiva este mai tot timpul curent si cum ulucele respective nu au fost prinse foarte bine s-au desprins si au cazut). Problema este ca firma care a executat lucrarea mi-a dat doar un contract in alb (care nu a mai fost semnat niciodata nici de catre mine nici de catre ei), iar pentru lucrare nu am primit nici garantie si nici chitanta pentru banii pe care i-am dat.
In acest caz, as putea formula o plangere la OPC in care sa reclam calitatea proasta a serviciilor prestate?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:59, 23 Octombrie 2012
In cadrul izolatiei exterioare imobil despre ce uluce faceti vorbire?
Executia lucrarii de hidroizolatie a fost realizata in initiativa privata sau este lucrare executata de asociatia de proprietari ?
Anterior altor demersuri contactati executantul si solicitati incheierea formalitatilor si documentelor justificative ale lucrarii
Daca executantul refuza sa onoreze obligatiile ce ii revin,sesizati oficial ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o întrebare va rog: mi-am montat cu o firma niste ... Adina Maria Pop Adina Maria Pop Bună ziua! Am o întrebare va rog: Mi-am montat cu o firma niste rolete exterioare de aluminium. Cand a fost prima ploaie mai puternica a început sa mi se ... (vezi toată discuția)
Probleme izolatie vasiledela4 vasiledela4 Buna seara am o problema cu igrasia din casa locuiesc la ultimul etaj acum 7 ani a fost izolat blocul pentru ca sub izolatie s-a infiltrat apa si a cazut o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu izolatia aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am avut probleme cu izolatia dupa ce a cazut o bucata din planseu sa izolat acoperisul dar apa care sa ... (vezi toată discuția)