avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil accidentat la camin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil accidentat la camin

Buna seara,
Baietelul meu in varsta de 2 ani si 10 luni, in timpul programului de camin a suferit un accident la baie, care s-a soldat cu vatamare corporal.
As dori sa stiu care sunt procedurile de urmat si etapele premergatoare.
Doresc sa subliniez ca nici o persoana din personal nu a stiut ce s-a intaplat decat cand l-au intrebat pe copilul, care nu mai putea de durere.
Copilul nu a fost supravegheat, chipurile, ca doamna era in mijlocul altor copii care se stropeau la chiuvete, baietelul meu fiind la toaleta.
Intrebate de ce nu l-au sunat si pe sotul meu sa anunte incidentul, dupa ce eu primisem doar un apel telefonic la care nu am raspuns, au raspuns ca " Pai nu l-am mai sunat si pe el".
Copilul a trebuit sa fie vazut de un chirurg si cateva zile trebuie sa stea acasa.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Daune morale ContSters298772 ContSters298772 Buna seara! Am doua probleme in care va solicit parerea de experti: 1. In cazul unui accident rutier in care o persoana a fost vatamata corporal, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate trecere pietoni, vatamare corporala Cosminthz Cosminthz Buna seara, Din nefericire am fost implicat intr-un accident rutier, nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni si am lovit o femeie rezultand vatamare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc cu sotia in apartamentul meu cumparat inainte ... adriano12 adriano12 Buna ziua. Locuiesc cu sotia in apartamentul meu( cumparat inainte de casatorie). Cam toate bunurile din apartament sunt achizitionate de mine dinainte de ... (vezi toată discuția)