avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... asigurare ne platita!!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

asigurare ne platita!!!

AM AVUNT UN INCIDENT IN TRAFIC ,DL CARE CONDUCEA MASINA SA GRABIT SI EU LA FEL ASA CA AM CAZUT DE ACORD SA MI DEA 300LEI URMIND SA VIN DIN VACANTA SI SA REZOLVAM PROBLEMA,EL INTRE TIMP A PUS LA CALE O CHESTIE CARE IMI VA SCHIMBA VERDICTUL DECIZIEI DE LA COMPANIA DE ASIGURARI.
LA SFATURILE PRIETENEI MELE CARE SPUNE SA I RETURNEZ BANI L AM SUNAT SI NE AM INTILNIT CA SA AFLU CA EL NU ARE ASIGURARE,MI AM DAT ACORDUL SA SI FACA IN ZIUA ACEEA (ADICA DUPA O SAPTAMINA )ASIGURAREA DAR EL SI A CERUT BANI INAPOI, EU IN FINAL I AM INAPOIAT DOAR 200DE RONI,DUPA CARE AM MERS LA ASIGURATOR,DAR ACOLO EL A VENIT CU ALTA MASINA DAR AM STIUT NUMAI DUPA CE NE AM XEROXAT ACTELE ...ETC..DUPA CARE TI AU TRECUT LA POZE.

ACUMA EU VREAU SA INTREB LA CINE POT SA FAC O PLINGERE PENTRU CA MA SIMT INSELAT???ADICA EI AU PUS LA CALE ACESTE DETALI SI EU CARE VROIAM DOAR O DOVADA S AMI POT FACE MASINA AM FOST INSELAT.

PERCIZEZ CA DAUNA NU ESTE MAI MARE DE 100RON

SA FIE INVATARE DE MINTE PTENTRU TOATA LUMEA "CE I IN MINA NU I MINCIUNA":((

Alte discuții în legătură

Accident rutier Daniel Velicu Daniel Velicu [b]Zilele trecute sefa prietenei mele m-a rugat sa ma duc daca pot sa-i cumpar ceva din selgros cu masina ei pentru ca ea consumase alcool . Am acceptat si am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, abuz de incredere deliachiuzbaian deliachiuzbaian Anul trecut in septembrie o colega a apelat la mai multe persoane (fara sa stim unii de altii) pentru a imprumuta bani de la acestea. [b]Eu am cazut la o ... (vezi toată discuția)
Despagubiri - raspundere civila delictuala. asigurari locuinta si bunuri Corina Capotã Corina Capotã Am si eu o speta: Consumatorului i s-a creat o paguba de o societate de furnizare energie termica. Astfel, de la 01.10.2006 furnizorul a oprit apa calda si ... (vezi toată discuția)