avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Te poate judeca in lipsa fara sa iti trimita o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Te poate judeca in lipsa fara sa iti trimita o instiintare acasa sa te prezinti la tribunal

Te poate judeca in lipsa pentru o fapta de frauda informatica fara sa iti trimita o instiintare acasa sa te prezinti la tribunal sau la politie ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 12:18, 27 Octombrie 2012
Nu, mai ales ca inteleg ca este vorba despre o infractiune, politia facand demersuri in aflarea adresei de domiciliu.
in principiu nu dar daca invinuitul nu se prezinta sau nu este de gasit la domiciliul sau atunci procedura penala se poate judeca in lipsa.
Va multumesc , politia m-a cautat acasa dar nu mi-a lasat nimic sa ma prezint la sectie sau altundeva.
Va vor cita sau vor veni cu un mandat de aducere.
Faptul ca a venit cineva acasa inseamna citare prin agent deci dosarul s- a solutionat corect in lipsa dvs. iar neprezentarea v-ati asumat--o stiind de dosar. Era bine sa va aparati in dosar nu sa ignorati judecata.

Alte discuții în legătură

Citatie juveis juveis Buna ziua. Am o citatie in calitate de invinuit tocmai in Alba Iulia , eu stau in Iasi si am primit citatia cu 3 zile inainte de termen. Sanctiunile in caz ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca am dosar penal???? laurentiuiasi laurentiuiasi salutare. in urma cu cativa ani am savarsit o infractiune de care binenteles nu sunt mandru. un fel de frauda mai bine spus.imediat , am plecat in spania sami ... (vezi toată discuția)
Citatie de la serviciul de investigare a fraudelor ioanavr ioanavr Am primit o citatie de la serviciul de investigare a fraudelor care mi-a fost inmanata de catre politia comunitara a orasului .Aceasta citatie nu are numar de ... (vezi toată discuția)