avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intermediere servicii medicale si Turism.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intermediere servicii medicale si Turism.

Buna ziua,

Doresc sa infiintez o firma care sa imi permita sa desfasor urmatoarele activitati :
intermediere servicii medicale(duc pacienti in spitale din turcia) + turism (tot in Turcia, pentru pacientii care se vor trata la spitalele de acolo).Ce cod CAEN ar trebui sa folosesc ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intermediere turism medical - cod caen alexandrapatache alexandrapatache Pe codul caen 7490 de poate infiinta o firma care sa desfasoare activitati de consultanta si intermediere in turism medical ? Stiu ca legislatia permite ... (vezi toată discuția)
Caen intermediere sales medical medical medical Salut, Am si eu nevoie de ajutor in ceea ce priveste alegerea codului CAEN pentru o firma care va intermedia vanzarile pentru o clinica medicala. Practic va ... (vezi toată discuția)
Societate cu doua nume Ramona_2012 Ramona_2012 Buna ziua, detin o societate cu domeniul de activitate electric. As dori sa stiu daca acestei societati pot sa-i adaug ca si un alt COD caen 8690 care sa fie ... (vezi toată discuția)