Am si eu nevoie de ajutor in ceea ce priveste alegerea codului CAEN pentru o firma care va intermedia vanzarile pentru o clinica medicala. Practic va fi buffer intre compania medicala si pacienti.
Nu am gasit nimic asemanator pe net, si intrucat as vrea sa imi deschid o microintreprindere cu 3% nu pot include in caen descrierea "consultanta"...
Va rog sa ma ajutati in aceasta speta!
Uitati-va in codul CAEN la cap. intermedieri, iar de acolo selectati exact ce tip este necesar. Daca doriti vanzari de anumite produse , vedeti la comert cu amanuntul.
Am gasit la intermedieri urmatoarele, dar nici una nu are legatura cu ceea ce voi face:
caen 51 - Comert cu ridicata si servicii de intermediere in comertul cu ridicata (cu exceptia autovehiculelor si motocicletelor)
caen 511 - Activitati de intermediere in comertul cu ridicata
caen 5111 - Intermedieri in comertul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile si cu semiproduse
caen 5112 - Intermedieri in comertul cu combustibili, minerale, si produse chimice pentru industrie
caen 5113 - Intermedieri in comertul cu material lemnos si de constructii
caen 5114 - Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale, nave si avioane
caen 5115 - Intermedieri in comertul cu mobila, articole de menaj si de fierarie
caen 5116 - Intermedieri in comertul cu textile, confectii, incaltaminte si articole
caen 5117 - Intermedieri in comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun
caen 5118 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.
caen 5119 - Intermedieri in comertul cu produse diverse
Activitate srl
Am infintat un srl care momentan are doar sediu social si nu are activitate. Pentru a-mi desfasura activitatea pe internet(magazin virtual) trebuie sa am punct ... (vezi toată discuția)
Autorizatii coduri caen
2ntz
Am tot cautat o lista cu codurile caen care nu necesita niciun fel de autorizatie, si singurul lucru pe care l-am gasit a fost o lista cu niste activitati insa ... (vezi toată discuția)