avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale activitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

activitate SRL

Am infintat un srl care momentan are doar sediu social si nu are activitate. Pentru a-mi desfasura activitatea pe internet(magazin virtual) trebuie sa am punct de lucru? Ar trebui sa am un spatiu de depozitare? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Florina PITEI , Avocat 13:09, 11 Octombrie 2005
intrebare de baraj.n-am mai intalnit aceasta situatie.Cred ca da,daca ai ce depozita.Dar mai bine faci sediul social si punct de lucru.Il autorizezi si ca sediu social(pt.primirea corespondentei)si ca pct.de lucru.si bagi si codurilel manipulari si depozitari.daca nu le gasesti,scrie-mi la ancabaciu2004@yahoo.com.
Deschizi un punct de lucru la adresa www....ro, sector ...
Ce aberatie. Unde va este logica fratilor.
In lipsa unor informaţii concrete despre desfăşurarea activităţii dvs., vă recomand sa depuneţi la Registrul Comerţului documentaţia (Declaraţia pe propria răspundere - Model 2) necesară autorizării de activităţi - la sediul social şi în afara sediului social (la terţi) astfel:

La sediul social - Cod CAEN 5261 - Comerţ cu amănuntul prin corespondenţă.
La terţi - Cod CAEN 5114 - Intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane şi/sau Cod CAEN 5118 - Intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a. şi/sau Cod CAEN 5119 -Intermedieri în comerţul cu produse diverse sau alta activitate de intermediere în funcţie de specificul activităţii desfăşurate (ptr. că activitatea de intermediere se poate desfăşura şi în afara sediului social).

Persoana îndreptăţită să semneze declaraţia pe propria raspundere este cea prevazută de lege (fondator, asociat, administrator).

Declaraţia pe propria răspundere se completează într-un singur
exemplar şi face parte din documentele doveditoare care se depun împreuna cu cererea de înscriere menţiuni, la oficiul registrului comerţului, pe raza căruia persoana juridică are sediul social, atât pentru sediul social cât şi pentru toate sediile secundare / activităţi la terţi; declaraţia pe propria răspundere are acelaşi număr de intrare şi dată cu cererea de de înscriere menţiuni respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin online Buna ziua, Ce cod CAEN ar fi mai potrivit pentru un magazin online, care se ocupa cu vanzarea atat a produselor proprii, cat si a celor apartinand altor ... (vezi toată discuția)
Caen intermediere sales medical medical medical Salut, Am si eu nevoie de ajutor in ceea ce priveste alegerea codului CAEN pentru o firma care va intermedia vanzarile pentru o clinica medicala. Practic va ... (vezi toată discuția)
Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)