Multumesc pentru ingaduinta. N-am vrut nici-o reclama dar m-am temut sa nu incalc regulamentul. Cat priveste postarea pe "documente utile" as face-o dar nu stiu cum!
1. Denumiti documentul
2. Alegeti categoria in care in care il incadrati - de exemplu "Formulare utile"
3. Adaugati documentul, prin incarcarea fisierului din calculatorul Dvs.
am gasit model, insa am o intrebare: aceasta decizie se da anual sau e suficienta una la inceputul activitatii de ex cu seria XXX si numere de la 1 la 999, iar la momentul cand se ajunge la factura cu nr.999 sa se emita o alta decizie.
Fise de post
dobreg
AS DORI SI EU FISE DE POST CU OBIECTIVE DE PERFORMANTA SI CRITERII DE EVALUARE PENTRU: LACATUS MECANIC,LACATUS CONSTR.METALICE SI NAVALE,MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.