avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functia in actul aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functia in actul aditional

Buan ziua
In actul aditional de modificare de functie, se poate trece functia de director productie cu codul cor 121005?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicoletatrenea , utilizator 20:36, 28 Ianuarie 2009
Din cate stiu eu conf. clasificarii ocupatiilor din Romania la Cod 121005 este director adjunct societate comerciala. Daca sunt de acord directorii cu aceasta functie care de fapt e trecuta in actul aditional emis de ei, da.Cu salariul corespunzator.
nicoletatrenea a scris:

Buan ziua
In actul aditional de modificare de functie, se poate trece functia de director productie cu codul cor 121005?
va multumesc

in COR nu exista functia de director de productie. Puteti trece in locul acestei functii : 121024 director tehnic, 121017 director comercial s.a.
va multumesc mult de ajutor #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Potrivit CAEN exista postul de \"director\" si ce pozitie are in cod? (vezi toată discuția)
Clasificare cor dir. administrativ clau_ncm clau_ncm Vreau sa stiu daca codul din COR pt director administrativ este 3433 ? Mentionez ca am studii superioare facultatea de management si masterat \"Dimensiunea ... (vezi toată discuția)
Incadrare functie conform cor Perdy33 Perdy33 Buna ziua, Exista un cod COR pentru functia de PLANT MANAGER? In urma verificarilor facute nu am putut gasi nici un corespondent COR pt aceasta functie. Ma ... (vezi toată discuția)