avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificatul de deces
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificatul de deces

Cu ani in urma am pierdut certificatul de decess al tatalui meu (mai mult de 20 de ani). Am nevoie de el ca sa-l pot muta de la crematoriu la locul de veci unde este si mama mea..
A murit in sectorul 1 .
Ce documente am nevoie ca sa pot scoate o copie si unde ma pot adresa.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:46, 1 Noiembrie 2012
Va puteti adresa institutiei care a eliberat acel act, facand dovada ca sunteti succesoarea in drepturi sau fiica defunctului.
Actele necesare pentru eliberarea certificatelor duplicat:
-cerere tip de la starea civila sau de pe net (unele primarii afiseaza pe site-ul lor astfel de documente ptr descarcare sau puteti gasi un model si il adaptati ptr primaria respectiva)
ptr primaria sector 1 gasiti aici
[ link extern ]
-original +copie CI solicitant
-copie certificat nastere solicitant (eventual)
-taxa de timbru extrajudiciar

se depun la oficiul de stare civila a primariei unde a avut ultimul domiciliu tatal dvs.
Puteti sa depuneti cererea si la primaria locului dvs. de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)
Acte carte de identitate provizorie irinabob irinabob buna ziua,care sunt documentele necesare ptr schimbarea cartii de identitatea,stiu ca e nevoie sa-mi fac una provizorie deoarece certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Pierdut certificat de nastere ovidiuove10 ovidiuove10 Pentru ami procura duplicatul certificatului de nastere unde trebuie sa ma duc? (vezi toată discuția)