avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Restituiri Basarabia
Discuție deschisă în Executare silită

Restituiri Basarabia

Buna ziua!

Am rugamintea sa-mi spuneti daca in urmatoarea situatie :
- din 14.12.2006 am Hotarare a Institutiei Prefectului (in original) privind despagubirile din Basarabia conform legii 290/2003p;
- prima transa de bani am luat-o in 04.2007 urmand ca ulterior sa iau si cealalta transa,insa nici pana astazi nu am luat-o.

Intrebarea este daca pot sa folosesc Hotararea Institutiei Prefectului ca executorie pentru a executa ANRP-ul fara a-l da in judecata. In acest caz care este onorariul executorului(onorariu de succes) pentru a avea o rezovare rapida a problemei.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Intrebare dosar legea 290 / 2003 chirila12 chirila12 Buna ziua, am primit saptamana asta prima transa de bani de la ANRP pentru un dosar legea 290 depus la ei din august 2007, si spre surprinderea mea suma era ... (vezi toată discuția)
Legea 290/despagubiri anrp tathiana tathiana Detin o hotarare emisa de Prefectura Galati de acordare a despagubirilor pt refugiatii den Basarabia(tatal meu decedat).Am depus documentatia aferenta catre ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 290/2003 - refuz despagubiri basarabia AndreoP AndreoP Buna seara! Am un dosar la ANRP pe Legea 290/03 pt. despagubiri de pe urma terenurilor si imobilelor ramase de la bunicii mei care au plecat din Basarabia. ... (vezi toată discuția)