avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FALSIFICARE DE SEMNATURA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FALSIFICARE DE SEMNATURA

Sunt administratorul unei firme si de curand am descoperit ca dir economic imi falsifica semnatura pe dispozitiile de plata.Tin sa precizez ca eu ,ca administrator ,am datorii catre firma,desi eu nu am luat niciodata acesti bani din firma si nici nu am semnt ptr ei.Ce pot face,cui ma pot adresa ptr a-mi recupera prejudiciul .In ce art de lege se poate incadra falsificarea de semnatura si care e pedeapsa.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 22:26, 10 Februarie 2009
va adresati urgent politiei cu o langere penala
Faceti plangere penala la politie sau la parchet, art.288 cod penal- "falsul material in inscrisuri oficiale" si art.291 "uzul de fals".
Ai acte ca el era directorul economic la firma ta ?
Faceti plangere penala la parchet sau la politie impotriva directorrului economic,si cereti efectuarea unei expertize grafologice.
ANCA STEFAN a scris:

Sunt administratorul unei firme si de curand am descoperit ca dir economic imi falsifica semnatura pe dispozitiile de plata.Tin sa precizez ca eu ,ca administrator ,am datorii catre firma,desi eu nu am luat niciodata acesti bani din firma si nici nu am semnt ptr ei.Ce pot face,cui ma pot adresa ptr a-mi recupera prejudiciul .In ce art de lege se poate incadra falsificarea de semnatura si care e pedeapsa.
Va multumesc

puteti sa fiti chiar dumneavoastra tras la raspundere daca nu va adresati organelor judiciare

Alte discuții în legătură

Urgent ! adeverinta falsa ?! stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , Am detinut o firma de transport . In prezent firma e cesionata . Acum cateva luni , cand eram asociat la firma am eliberat o adeverinta catre ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Nereguli angajatori mari-ana mari-ana Daca o persoana cu functie de conducere intr-o institutie emite o adeverinta falsa care atesta ca un fost angajat este incadrat in prezent cu CIM in institutia ... (vezi toată discuția)