avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai pot actiona in instanta Directia Regionala Drumuri ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai pot actiona in instanta Directia Regionala Drumuri si Poduri?

Buna ziua
In data de 12.11.2010 sotul meu care conducea un camion(inmatriculat persoana juridica) si transporta grau vrac - deci marfa care nu este indivizibila - a fost sanctionat cu amenda de 30.000 lei potrivit art.61, alin.1, lit.p din O.G. nr.43/1997 - pentru depasirea maselor maxim admise pe axe. Am facut plangere in instanta in care am evidentiat faptul ca procesul verbal l-am primit la 13.12.2010 prin afisare, organul constatator nu a mentionat posibilitatea achitarii a jumatate din amenda in 48 de ore, lipsa unui martor. Am castigat fondul, dar nu am facut recurs pentru ca am obtinut prescrierea amenzii, dar a facut cealalta parte si a castigat. Ce mai pot face acum, pentru ca nu pot plati amenda.

Alte discuții în legătură

Vreau sa actionez in judecata directia drumuri si autostrazi olt dacidaci dacidaci In 2010 transportand grau vrac, in urma unui control am fost sanctionat (ca pers. jurid.) cu amenda de 30.000 ron pentru ca s-a depasit masa pe axe,dar nu si ... (vezi toată discuția)
Amenda isctr silvana50 silvana50 Buna seara,A fost cineva sanctionat de catre ISCTR pt.depasirea greutatii pe axa?Si dc.da,la ce Lg.,OG sau HG au fost incadrati si care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ContSters132975 ContSters132975 am primit amenda de la Autoritatea Nationala de Autostrayi si Drumuri Nationale din Romania SA, si nu gasesc in ordonanta 43 din 1997 art. 61 alin 1 lit p, ... (vezi toată discuția)