avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate imprumut

Buna ziua! Sunt salariat al Postei si am aplicat pentru un imprumut tip CAR la aceasta institutie in cuantum de 3500 lei. Mi s-a stabilit o rata lunara de 380 lei in conditiile in care salariul net este de 900 lei si am in intretinere 2 persoane ( sotia si baiatul student). Exista posibilitatea sa platesc o rata mai mica? Si daca da, cum ar trebui sa procedez? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelina20072002 , utilizator 14:03, 31 Octombrie 2012
Negociati cu Casa de Ajutor Reciproc lungirea scadentarului,adica să plătiti o rata mai mică pe o perioadă de timp mai lunga. Nu ii puteti obliga insa, ei va dau banii, dvs. ii solicitati și trebuie sa respectati clauzele contractuale.
Am inteles. Multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Buna ziua am primit recent o executare silita de la un executor întrebarea mea este următoarea : am o pensie de întreținere de 550 un credit tip c.a.r de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , fiica mea este studenta in varsta de 21 de ani. fostul ... Ileana2 Ileana2 Buna ziua , Fiica mea este studenta in varsta de 21 de ani. Fostul sot mai are 2 copii in varsta de 17 ani si respectiv 10 ani . Salariul net al fostului ... (vezi toată discuția)
Poprire anaanuta anaanuta ce lege prevede ca sa nu se opreasca din salar mai mult de 50 la 100. poate institutia la care lucrez sa-mi opreasca 30 la 100 din salar pentru un titlu ... (vezi toată discuția)