avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratia de avere a unui politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratia de avere a unui politist

Are idee cineva de unde se poate cere declaratiile de avere ale unui politist pe care il banuim ca ar fi corupt????????????
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:07, 3 Noiembrie 2012
sigur ca puteti vizualiza declaratia de avere a politistului.
fiecare functionar public are declaratia de avere pe net.
Poliţistul este funcţionar public cu statut special şi, ca orice alt funcţionar public din România, are obligaţia declarării averii şi a intereselor. Găsiţi toate aceste declaraţii pe portalul declaraţiilor de avere şi interese al Agenţiei Naţionale de Integritate.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Potrivit caror prevederi legale sunt obligat sa imi trec adresa completa in declaratia de avere si in cea de interese? maximus66 maximus66 Buna seara doamnelor si domnilor. Am un mare semn de intrebare privind obligatia mea in calitate de functionar public sa-mi trec adresa completa pe declaratia ... (vezi toată discuția)
Averi si interese nedeclarate de primarie utilinro utilinro 1. Cand a/au aparut legea/legile care obliga pe functionarii publici sa-si declare averile si interesele? Se arhiveaza declaratiile din anii precedenti dupa ... (vezi toată discuția)
Situatii de incompatibilitate? ABANA ABANA O persoana incadrata in munca ,intr-o functie de conducere (sef serviciu ) in cadrul unei institutii subordonate Consiliului judetean : a. este considerat ... (vezi toată discuția)