avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire CIM

Buna ziua,

In codul muncii scrie ca intre doua parti se pot incheia maxim 3 contracte de munca pe perioada determinata.
Daca am angajat o persoana cu contract pe perioada determinata si i-am mai prelungit de inca doua ori inseamna ca urmatoarea prelungire trebuie sa fie pe perioada nedeterminata?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 2 Noiembrie 2012
Prelungirea s-a facut cu act aditional sau contract nou?
Am inteles ca la un contract de munca pe perioada determinata se pot face acte aditionale pana la 36 de luni.....asa este??
Este corect, Codul muncii nu mai reglementeaza numarul de prelungiri ale unui c.i.m inlauntrul celor 36 de luni.
@ bibipopescu

Prelungirea duratei c.i.m. se poate face fara a fi un numar limitat de prelungiri pana la implinirea termenului maxim de 36 de luni ... dupa aceasta perioada maxima, se mai pot incheia maxim doua c.i.m. pe durata determinata cu o durata de pana la 12 luni inclusiv.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre incheierea a 3 cim succesive si/ sau prelungirea prin act aditional a aceluiasi contract in interiorul perioadei de 36 de luni Herra_ Herra_ [quot]De cate ori poate fi prelungita durata determinata a unui CIM? 4 Legiuitorul a inteles sa reglementeze prelungirea contractului ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contractului de munca cr15t1 cr15t1 Buna ziua sunt angajat al unei firme de 9 luni. Mi s-a prelungit contractul de munca de 3 ori pana acum tot pe cate 3 luni. Acum mi s-a prelungit a 4-a oara ... (vezi toată discuția)