avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... prezentare la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

prezentare la proces

Buna ziua . Am deschisun proces de iesire din indiviziune . Daca piritii nu se prezinta ce se intimpala?
Cel mai recent răspuns: ContSters264774 , utilizator 09:06, 22 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
s-a citat corect . sa inteleg ca si fara ei procesul merge mai departe cu expert , masuratori imparterala finala de catre instanta si gata ?
Daca procedura de citare a fost indeplinita conform legii,acestia vor fi citati de doua ori,daca niciuna din partile citate nu se prezinta la termenul stabilit in citatie procesul isi va urma cursul si instanta va pronunta o sentinta.Mai pe scurt nu are importanta daca ceilalti se prezinta sau nu la proces.
Este adevarat ca prezenta lor nu conteaza daca sunt legal citati.
Isi pot angaja avocati si sa vina avocatii la proces.
Daca veti solicita interogatoriul lor probabil ca vor veni.
Asigurati-va ca paratii au fost citati la actualele domicilii cu care acestia figureaza in registrele de evidenta a populatiei.

Puteti solicita instantei sa faca o adresa catre serviciul de evidenta.

Daca domiciliile indicate de acestia sunt aceleasi pe care le-ati indicat si dvs atunci dosarul va continua, paratii fiind citati la fiecare termen de judecata.

Daca apare o alta adresa, atunci ei vor fi citati la acea adresa, li se va comunica actiunea si obligatia de a depune intampinare. Daca tot nu se prezinta, litigiul isi va continua cursul firesc.

Sentinta ce se va pronunta li se va comunica si acestora.

Alte discuții în legătură

Intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! As vrea sa stiu cum procedeaza instanta in cazul intentarii unui proces de partaj, daca sotul nu sta in fapt la adresa mentionata in C.I. si nu vrea ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor toma_daniela toma_daniela buna.o mika intrebare am si eu.dc eu m-am despartit de tatal copilului,copilul ramanand pe numele lui,si il dau in judecata pentru stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)
Divort-citarea paratului Borza Borza Buna . Am o intrebare: la primul termen s-a dispus conformarea din partea reclamantului sa faca dovada ca paratul locuieste la adresa citata(art.616 ind.1 Cod ... (vezi toată discuția)