avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... administrator special
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

administrator special

S-a deschis insolventa la o firma. Administratorul statutar s-a prezentat la sediul administratorului judiciar promitand ca va reveni ulterior cu documente pentru reorganizare. Am intocmit in ciorna procesul verbal al asociatilor pentru desemnarea administratorului special, dar nu s-a mai prezentat administratorul si nici nu mai reusim sa luam legatura cu acesta ca sa vina sa il semneze. Din pacate, in raportul asupra cauzelor si imprejurarilor am preluat fraza cum ca am desemnat administrator special si ca s-au prezentat la sediu cei doi.
Problema este ca la adunarea creditorilor am fost schimbati, urmeaza sa predam actele noul administrator judiciar. Acesta va fi nevoit oricum sa ceara falimentul la primul termen de control , dar intrebarea mea este cat de mult rau ne poate face faptul ca am scris in raport cum ca am facut desemnarea administratorului special, si de fapt aceasta nu a fost facuta, caci nu avem documentele semnate.

Alte discuții în legătură

Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar incompatibil cu calitatea de administrator special al unei societati aflata in reorganizare judiciara? silvian85 silvian85 Buna ziua ! Stie cineva daca avocatul stagiar este incompatibil cu calitatea de administrator special al unei societati aflata in insolventa respectiv ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)