avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract concesionare teren arabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract concesionare teren arabil

buna ziua..as dori sa concesionez in calitate de persoana juridica un teren agricol de 4 ha unei firme pe 30 de ani contra unei sume anuale.
As dori sa intreb care ar fi riscurile?Daca aceea firma nu mi va plati suma stabilita prin contract acest contract va cadea?sau trebuie expres prevazut in contract?

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)
Impozit teren agricol alexandrunita alexandrunita Buna ziua. Detin 20 ha teren cu contract de arenda inregistrate pe interprindere individuala. Pana acum am platit impozit la venit real, anul acesta as dori sa ... (vezi toată discuția)
Patru contracte de superficie te fac platitor de tva? iacobcristian iacobcristian Detin (Persoana fizica) un teren in suprafata de 10 Ha si doresc sa il dau in superficie catre 4 firme distincte in acelas timp (adica in aceeasi zi la notar ... (vezi toată discuția)