Buna ziua,
Am luat un imprumut de la o banca(practic mi s-a transformat descoperirea de cont in credit de nevoi personale).
Cand s-a intocmit contractul, banca mi-a impus virarea pensiei in contul deschis la ei, si am facut o cerere in acest sens catre Casa de pensii.Evident, in contract este specificat faptul ca sunt de acord cu acest lucru. Atunci am fost de acord,pentru ca sotul meu lucra, si am considerat ca am de unde sa platesc rata, care este mai mare decat 1/2din pensie.(pensia e mica).Dar sotul meu si-a pierdut locul de munca, si acum nu ne mai ajung banii nici pentru mancare, darmite pentru toate celelalte cheltuieli.mai . M-am gandit sa fac o cerere la Casa de pensii sa primesc de acum incolo banii prin posta, pentru ca banca sa nu-mi blocheze toata pensia in situatia in care nu as mai putea plati integral rata la
credit. Vreau sa fac asta deoarece,din cate stiu, se poate pune poprire pe doar 1/3 din venit.
Dar nu stiu ce mi s-ar putea intampla daca procedez asa.
Va rog tare mult sa ma ajutati.
Un sfat, va rog
steriel
Sotul a fost dat afara din casa de sotie(din n motive) si el s-a supus spunand ca o lasa pe ea in casa cu cei 4 copilasi. Ea l-a dat in judecata pt pensie ... (vezi toată discuția)