avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... accident....nu am rca!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

accident....nu am rca!

in mai 2009 am avut un accident fara victime si nu aveam rca la masina.
cealalta masina avea casco,
anul acesta in septembrie mia venit o hotarare de la tribunal precum ca eu tre sa platesc 28000 ron la firma de asigurari ca si daune.
eu lucrez cu jumate de norma(salariu brut de 350 ron) si nu am bunuri pe numele meu.
firma de asigurari se va duce la un executor care imi va pune proprire pe salariu?
cum se procedeaza?
in cazul in care salariul meu este mic....ar putea sami mai ia si din el?mentionez ca nu am copii in intretinere.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:08, 5 Noiembrie 2012
da, se poate face executarea silita. salariul se poate popri (la angajator) in limita a 1/3. daca insa se popreste contul bancar in care primiti salariul atunci banca va retine toti banii.
ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta....sa apelez la un avocat....stiu si eu!
pot ataca hotararea?sau cand omniasig se va duce la un executor judecatoresc sa discut cu acesta?
am inteles ca unele datorii se prescriu?in ce situatii?
va multumesc
daca este irevocabila, atunci nu mai puteti ataca sentinta. daca nu ati avut minima diligenta de a participa la proces atunci cind ati fost citat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire casco NAdi24 NAdi24 In primul rand , am avut un accident minor cu masina , eu fiind de vina. Asigurarea a fost facuta inainte sa se intample accidentul , așadar intra in vigoare ... (vezi toată discuția)
Doua amenzi pentru aceeasi fapta, lipsa politei rca andrada 22 andrada 22 ma oprit politia,conduceam masina prietenului meu,mergeam la munca si patronul nu a platit polita,patroni..na,oricum nu aveam rca,mia loat numerele de pe ... (vezi toată discuția)
Accident masina no_body no_body Am fost lovit intr-o intersectie de catre un autoturism ce avea asigurare la omniasig, accident fara victime. Era valabila o intelegere intre parti, dar in ... (vezi toată discuția)