avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inmatriculare fãrã taxã - am câºtigat la Curtea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inmatriculare fãrã taxã - am câºtigat la Curtea de Apel, cum pot intra mai repede în posesia hotãrârii?

Buna ziua,

Astazi am aflat ca am castigat procesul cu serviciul de imnatriculari la Curtea de Apel, mare bucurie dupa doi ani ! Puteti sa-mi spuneti in cat timp as putea avea comunicarea pentru a putea inmatricula masina sau ce as putea face pentru a urgenta intrarea in posesie a deciziei irevocabile !

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:09, 11 Noiembrie 2012
Acum trebuie sa aveti rabdare sa primiti comunicarea. Teoretic in 30 zile de la data pronuntarii.
MULTUMESC,

NU AS PUTEA SA CER DIN ARHIVA CURTII DE APEL, PERSONAL MA REFER ? VA DATI SEAMA CA VREAU SA REZOLV CU INMATRICULAREA CAT MAI REPEDE .
Asteptati termenul legal de comunicare, dupa aceea puteti formula o cerere in acest sens.
Judecatorul are la dispozitie cel mult 30 zile pentru motivarea hotararii, dupa care se comunica partilor. In dosarele privind taxa auto motivarea este mai rapida si dosarul se intoarce mai repede la instanta de fond. trebuie sa stiti ca unele instante nu definitiveaza hotararile decat dupa primirea dosarului de la instanta de recurs.
Va multumesc pentru raspuns .

Publicarea hotararii pe Noul Portal are vre-o insemnatate din punct de vedere juridic, poate fi folosita in vre-un fel ?

Alte discuții în legătură

Cum pot sa verific daca s-au depus motivele de recurs? goponel goponel Am avut un proces cu finantele pentru restitiurea taxei de poluare. Procesul a avut loc pe 21 mai la Braila, si am avut castig. Pana la ora aceasta nu am ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc decizia de la proces acasa doncristiano doncristiano Pe 30.03.2010 am castigat un proces cu solutie irevocabila fiind la recurs(o revedicare imobiliara asupra unui mic teren arabil). Vreau sa stiu care este ... (vezi toată discuția)