avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare (taxa poluare)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare (taxa poluare)

Buna ziua,
am achizitionat un autoturism fabricat in 2008, neinmatriculat, din parcul de auto rulate Bcr Leasing, pe firma. Taxa de poluare a fost refacturata de Bcr leasing in suma de 9224 lei +tva. Am luat legatura cu un avocat pentru a ataca in instanta aceasta taxa, si mi s-a spus ca aceste actiuni nu au sanse de reusita, dar aceste taxe se prescriu in 3 ani, timp in care daca apare ceva o sa fiu anuntata. Va rog sa-mi explicati de ce nu as putea obtine restituirea acestei taxe, pentru ca eu cunosc multe persoane care au recuperat banii in instanta.
Multumiri

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare platita in 2008 thea30 thea30 Buna ziua In anul 2008 am achizitionat 2 autoturisme, in leasing, de la Romstal Leasing. In luna decembrie acestia ne-au transmis ca trebuie platit urgent ... (vezi toată discuția)
Taxa auto matey2000 matey2000 buna ziua am o intrebare ,recent am incheiat un contract de leasing trebuie sa mai platesc taxa de timbru daca am platit la inceputul contractului taxa de ... (vezi toată discuția)
Mult iubita taxa T_Andrei T_Andrei Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate recupera taxa de prima inmatriculare a unui autoturism Logan, nou din 2008, si taxa de poluare a unui autoturism nou ... (vezi toată discuția)