avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA intracomunitar

Buna,
spuneti-mi va rog daca am avut in luna septembrie o achizitie intracomunitara la care am platit 300 eur TVA, cum pot sa imi recuperez banii respectivi?
mentionez ca administratorul societatii a prezentat vanzatorului din Germania CIF-ul si avem VAT Number valid, vanzatorul cerandu-i o hartie de la vama ca sunt exportate in Romania (deoarece administratorul a facut comanda online pe adresa lui din Germania), vama nu ne-a dat nicio hartie pentru ca sunt in UE.

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar radujit radujit Buna ziua, Am si eu o intrebare: societatea la care lucrez, are in obiectul de activitate productia de mobila. In cazul barelor de fier utilizate ca material ... (vezi toată discuția)
Vat number import china say_alexx say_alexx Buna ziua . De curand mi-am infintat un SRL neplatitor TVA . Vreau sa cumpar de pe un site din china tigari electronice . Printre datele care sunt cerute de ... (vezi toată discuția)
I.i neplatitor de tva. achizitie ue element94 element94 Buna seara. Sunt un I.I neplatitor de TVA. Intentionez sa cumpar anumita marfa din Germania spre re-vanzare pentru o firma ne-platitoare de TVA din afara UE ... (vezi toată discuția)