Buna ziua . De curand mi-am infintat un SRL neplatitor TVA .
Vreau sa cumpar de pe un site din china tigari electronice .
Printre datele care sunt cerute de site-ul respectiv se afla acet VAT number , care nu stiu ce inceamna .
Deasemenea la adress line 1 inafara de numele companiei imi cere c/o , cara iar nu stiu ce inseamna Am copiat textul respectiv :."* Address Line 1 :
VAT este TVA.
Dvs nefiind platitor o sa aveti nevoie de un nr EORI cand bunurile ajung in Romania, pentru ca o sa platiti TVA si vama.
C/o, din cate stiu, inseamna ca trimiteti scrisoare unei societati, dar mentionati care este persoana, din acea companie, la care trebuie sa ajunga.
In consecinta...mentionati societatea si persoana fizica.
Daca nu este un camp obligatoriu eu n-as trece nimic. Cel mai bine este sa luati legatura cu vanzatorul.
Unele firme calculeaza si tva-ul pt Romania, va pun sa il achitati si apoi il platesc ele curierului.
Discutati cu el pt ce ii trebuie vat number. Indicat este sa il platiti dumneavoastra aici.
Sper ca v-ati luat garantiile necesare ca sa va puteti recupera banii, in caz ca nu va trimite marfa.
In China sunt si firme care fie nu trimit nimic... fie trimit o marfa de proasta calitate, diferita de imaginile de prezentare