avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Import China pe PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Import China pe PFA

Bună seara! Mi-am făcut recent PFA și vreau să îmi cumpăr produse de pe Alibaba. Problema este că "VAT code" pe site este invalid. Nu sunt platitor de TVA, dar aceea este singura rubrica unde iti poti înregistra datele firmei si nu mi le accepta. Ce as putea sa fac? Este din cauza ca este prea noua? Sau pentru ca nu sunt platitor de TVA?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 23:57, 5 Noiembrie 2022
Da pt ca sunteti neintregistrat in scop de TVA. Dvs puteti aduce marfa din China dar va trebuie la vama cod EORI si sa platiti TVA in vama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import china. ce, cum si cand trebuie facut? CiprianLGheorghe CiprianLGheorghe Buna ziua, Am un PFA (nu de foarte mult timp inca incerc sa inteleg cum stau treburile cu actele, declaratiile si contabilitatea) si vreau sa aduc marfa din ... (vezi toată discuția)
Vat number import china say_alexx say_alexx Buna ziua . De curand mi-am infintat un SRL neplatitor TVA . Vreau sa cumpar de pe un site din china tigari electronice . Printre datele care sunt cerute de ... (vezi toată discuția)
Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)