Daca doresc sa fac o cerere pentru obtinerea ajutorului de caldura si nu am venit, cum procedez? Intreb pentru ca in actele necesare obtinerii acestuia este precizat ca nu se primesc cereri cu venit zero.
Luati de la administratia financiara adeverinta precum ca nu obtineti venituri.
Nu inteleg daca nu obtineti venituri, de ce ati declara ca obtineti ? Poate va da vecinii cate un blid cu mancare, ce ati face.. contabilizati cat ar costa la piata ce ati primit ?
Puteti intreba acolo unde depuneti cererea.
Nu 1 leu, ci minimul de venit din grila astfel incat sa vi se acorde 90% din cuantumul caldurii consumate de dv. lunar.
Cred ca e vorba de suma de 100 lei. Declarati ca primiti acesti bani de la parinti sau rude. Aveti o asemenea optiune in formularul declaratiei.
Ajutor social
ROX333
buna ziua,
suntem o familie tanara cu un copil de 3 ani, in ultimul an sotul a fost in somaj (firma falimentara) din care mai are doar 1 luna, eu nu am nici ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire
ileanasandu
1.As vrea sa stiu cum se poate obliga conducerea unei asociatii de propietari sa-mi elibereze un document din care sa reiasa cate persoane locuiesc la mine in ... (vezi toată discuția)