avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare Ordinul Prefectului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare Ordinul Prefectului

Salutareee...Numele meu este Adrian si ca de altfe toti care scriu pe acest forum am o probelma...de curand bunicii mei au primit un ordin al prefectului in incercarea de ai pune in proprietate..numai ca in momentul in care am vrut sa fac cadastrul...surpriza..am mai mult teren decat in actul de la prefectura.#-o Am verificat la primarie iar in arhive am aceleasi dimensiuni cu cat mi-a masurat cadastristul...adica mai mult. Cum pot modifica ordinul prefectului pentru a coincide cu suprafata terenului? Si diferenta este de 80mp. Multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.

Alte discuții în legătură

Ordinul prefectului dananatonela dananatonela Buna ziua.Va scriu fiind cu totul depasita de situatie deoarece de mai bine de 2 ani umblu sa obtin ordinul prefectului pentru o mostenire a unui teren+casa ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului dananatonela dananatonela Buna ziua.Din anul 2014 ma chinui sa obtin ordinul prefectului pt un teren aflat in com Dobroedti jud Ilfov eu avand un certificat de mostenitor din anul 1987 ... (vezi toată discuția)