Buna ziua.Va scriu fiind cu totul depasita de situatie deoarece de mai bine de 2 ani umblu sa obtin ordinul prefectului pentru o mostenire a unui teren+casa aflata in comuna Dobroesti jud.Ilfov,desi am absolut toate actele doveditoare(certificat mostenitor)suprafata terenului mostenit este de 813m de la primarie mi s-a adus la cunostinta ca nu pot obtine ordinul prefectului decat pe suprafata de 530m ca restul de 280m ar fi pasune primaria neavand nici un act doveditor pt.cele comunicate mentionez ca terenul+casa are 2iesiri una dintre iesiri fiind la lac,terenul este imprejmuit cu un gard vechi de peste 20 ani,va mai aduc la cunostinta faptul ca am fost de mai multe ori in audienta la prefectura ilfov de acolo dl.subprefect(doar dansul tinand audientele)mi-a spus sa merg la primarie deoarece acolo este problema,de la primari mi-au spus ca si in arhivele primariei apar tot cu suprafata de 813m si problema ar fi prefectura ilfov si tot asa de cativa ani buni in care sincer am primit doar amanari de pe o zi pe alta in cat chiar am cedat psihic,daca ma puteti ajuta cu un sfat va multumesc anticipat.PS diferenta de teren de 280m este f bine pozitionata pe malul lacului:(
Buna ziua,
Transmiteti NOTIFICAI SOMATII prin executor judecatoresc sau avocat catre prefectura si primarie prin care solicitati emiterea ordinului prefectului in 30 de zile.
Dupa expirarea timpului, daca nu au emis actele, adresati-va instantei de contencios administrativ.