Buna ziua .In anul2006 cumpar o casa la tara care a fost construita pe pasunea comunei din care face parte satul.Casa a fost construita in urma cu 80 100 de ani.In anul 2009 intabulez constuctia si se trece in cartea funciara in care sunt trecut proprietar .Dupa aceia angajez o firma sa se ocupe de actele necesare pentru intabularea si a terenului aferent casei curtii si a gradinii.Suprafata de teren pe care este casa se identifica ca avind suprafata de 3990m2DAR DOMNUL PRIMAR NU VREA SA MI SE ATRIBUE TOATA SUPRAFATA ci doar 1200m2 atit cit aveam ingradit la acea data si restul sa ramina in proprietatea primariei. Se trimit actele spre analizare la prefectura de unde se resping cu mentiunea ca cererea se poate solutiona numai dupa ce in cartea funciara se rectifica inscrisul ca in locul de comuna politica.... in statul roman .Se face si acest lucru si dosarul este retrimis la prefectura Pimesc raspuns favorabil in 2005 si cu ordinul prefectului pe care scrie ca sunt proprietar pe toata suprafata de 3990m2 ma intabulez in CF .De atunci platesc toate impozitele aferente casei si terenului ,deasemenea il ingradesc si construesc adaposturi din lemn pentru pasarile si animalele pe care le detin.Acum primesc o scrisoareprin care sunt invitat la primarie pentru a rezolva pe cale amiabila daca nu voi fi dat in judecata deoarece suprafata reala propusa deprimarie este de 1200m2 si nu de 3990 cum mi sa dat de catre prefectura VA ROG SA MA AJUTATI CE TREBUE SA FAC
Daca aveti ordinul prefectului pe 3990 mp si ati intabulat si dreptul de proprietate pe teren in 2005, lasati-i sa va dea in judecata si in litigiul respectiv faceti-va apararile cum se cuvine, angajandu-va un avocat in acest sens!
Teren cu casa
nicu20
buna ziua.am niste nelamuriri si sper ca aici le pot gasi rezolvarea.vreau sa cumpar un teren de la o batrana.aceasta detine un certificat de mostenire din ... (vezi toată discuția)