avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Raportat la reprezentare in legea electorala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Raportat la reprezentare in legea electorala

Buna seara. Nu am gasit o sectiune specifica asa ca voi posta aici. Va intreb, si sper sa ma ajutati, pe ce as putea sa intemeiez urmatoarea cerere:

Pentru a obtine o copie de pe lista electorala permanenta, ALIANTA POLITICA trebuie sa faca dovada unui act, respectiv dovada ca sunt operatori de date cu caracter personal. ALIANTA este formata din 3 partide: A, B, C, din care doar B este inregistrat ca si operator.
Intrebare, poate B sa solicite acea copie, in numele ALIANTEI ?? Pe ce temei legal, din dreptul comun, as putea sa intemeiez o asemenea reprezentare?

Alte discuții în legătură

Alegere consilier local iovitadrian iovitadrian As dori sa stiu cum sunt alesi consilierii locali, mai precis ce procent trebuie intrunit. (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Semnătură susținere mai mulți candidați kovacs_stefan kovacs_stefan Pot să semnez (cu buletin-serie...) pentru susținere pe mai multe liste a unor candidați? Mulțumesc! (vezi toată discuția)