avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire privind declararea numarului de proprietati ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire privind declararea numarului de proprietati in dosarul pentru subventie la caldura

Buna ziua,
As vrea sa depun dosarul pentru subventia la caldura, dar am intampinat o problema. Eu locuiesc in apartamentul tatalui meu care, la randul lui, sta la tara. In felul acesta el figureaza cu doua proprietati, si, conform legii, eu ca si reprezentant nu pot beneficia de aceasta subventie, desi el nu mai beneficiaza de acest apartament. Se poate face vreun act notarial care sa certifice faptul ca apartamentul este in intretinerea mea si de care sa se tina cont in intocmirea dosarului?
Si inca o nelamurire. Sunt despartita in fapt de sotul meu ( de peste 2 ani). Este suficient sa declar eu acest lucru sau este necesara si prezenta lui la notar? Mai mult: este obligatorie intocmirea actelor la notar sau se poate declaratia pe proprie raspundere cu indentificarea copleta a subsemnatilor si mentiunea ca au luat cunostinta ca "declararea necorespunzatoarea a adevarului se pedepseste..."
Va multumesc,
Alexandra

Alte discuții în legătură

Ajuror pentru caldura - declaratie cmd_ro cmd_ro Cum trebue sa fie formulata imputernicirea dată sub semnătură privată data de propietar ? In alt caz se cere declaratie din partea mamei pentru un minor ... (vezi toată discuția)
Buletin cu contract v-c care nu mai e valabil, dosar penal gaby1111 gaby1111 Buna ziua .tatal meu mia facut mutatie mie si unui om care nu vroia nimeni sal ia in spatiu pt ca nu avea nici macar certif nastere si tata avea un contract de ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)