Buna ziua .tatal meu mia facut mutatie mie si unui om care nu vroia nimeni sal ia in spatiu pt ca nu avea nici macar certif nastere si tata avea un contract de apartament in original acolo avea si el mutatie dar apartamentul sa vandut in 2008 notara a facut contracte in original si practic acolo sta alcineva de drept omul care a cumparat de la noi dar si noi avem in original contractul.trebuia sal aiba doar cumparatorul.si unde stam acu nu ne da autorizatie de constructie la casa de 11 ani totusi platim imozit ei il iau impozitul platim dar dc ca doar nu exista casa ca nu are autoriz.in fine ne avand un imobil unde sa ne trecem domiciliu am facut la acel apartament si acum ne face dosar penal ce e de facut.urgent!!!!!!!!!!!
Vedeți ce este de făcut, practic dvs. nu aveți domiciliu, neavând acordul luării în spațiu de la adevăratul proprietar.Mai mult, ați indus în eroare funcționarii prezentând un contract pe care-l posedați, fără însă a mai avea dreptul de a uza de el.Nu vă pot spune ce veți păți, dar nu prea e de bine.
Cred ca este vorba de fals in declaratii.
ART. 326
Falsul în declaraţii
Declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175 sau unei unităţi în care aceasta îşi desfăşoară activitatea în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte la producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Declaratie falsa
anamaria13
O declaratie falsa dar care nu este data in fata unei autoritati publice este pedepsita de codul penal? Este vorba de cineva care isi asuma calitatea de ... (vezi toată discuția)