avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa poluare

in 2010 am inmatriculat un autovehicul am facut adresa catre anaf si am primit raspuns negativ precum ca nu am contestat decizia de plata in conformitate cu Titlul ix cap 1 din Ordonanta 92'2003 . CE POT FACE . cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:44, 10 Noiembrie 2012
Dumneavoastra in cererea formulata catre organul fiscal nu ati cerut restituirea taxei platite? In mod normal v-ar fi raspuns ca nu se restituire invocand anumite prevederi legale ...
sigur ca am cerut restituirea taxei si a dobanzilor aferente invocand ca am fost obligat la plata acestei taxe conform ord.50 per 2008
Formulati actiune in instanta.
multumesc
ce preved ord 92 per 2003

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxei de prima inmatriculare radu_caia radu_caia va rog sa ma ajutati cu o informatie,ma numesc Radu si am inmatriculat un autoturism marca Seat toledo anul trecut, in urma efectuari inspectiei la RAR masina ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu SimonaGologan SimonaGologan Buna seara Am recuperat taxa de mediu platita in noiembrie 2008, in octombrie 2013, anul trecut in februarie am data in judecata Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare iancu123 iancu123 as dori un model de trimitere in judecata a statului pt. taxa de prima inmatriculare.mersi (vezi toată discuția)