avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in cazul incetarii contractului de munca cu acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in cazul incetarii contractului de munca cu acordul partilor

Va salut,

In cazul incetarii contractului de munca cu acordul partilor, vreau sa va intreb daca banii pentru zilele de munca lucrate pana la momentul respectiv si pentru zilele de concediu ramase sunt virati imediat sau tot la sfarsit de luna?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 9 Noiembrie 2012
Drepturile salariale in cazul incetarii c.i.m se platesc la data stipulata in c.i.m, CCM sau RI.
In cazul neplatii salariului, puteti sesiza ITM si/sau instanta de judecata cu o cerere de chemare in judecata angajatorului respectiv.

In practica, sunt unii angajatori care platesc la data incetarii raportului de munca .. dar aceasta situatie nu este obligatorie pentru toti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu niste informatii anemona1 anemona1 Buna seara! lucrez ca lucrator comercial de 2 ani cu contract la un magazin de incaltaminte dintr-un mall. La sfarsitul saptamanii urmeaza sa se inchida ... (vezi toată discuția)
Plata salariului dupa incetarea activitatii mihai-marius85 mihai-marius85 Buna ziua. In data de 15 februarie am inaintat angajatorului cererea de demisie fara freaviz. Acesta a luat cererea si a mentionat ca nu acepta cererea. I-am ... (vezi toată discuția)
Buna.zilele de plata a salarului sunt 16 si ultima zi din luna..salar ... Raul46 Raul46 Buna.Zilele de plata a salarului sunt 16 si ultima zi din luna..Salar iau 2300 in mina.Am 16 zile de concediu neefectuate.Demisia o depun cu data de 22.05.2023 ... (vezi toată discuția)