avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ticluire de probe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ticluire de probe

pe parcursul procesului penal, care se desfasoara la judecatorie,partea vatamata a depus mai multe inscrisuri pe care le-a creat pe calculator, dar in realitate sant falsuri.
pot depune plangere penala impotriva ei pentru ticluire de probe mincinoase?
Cel mai recent răspuns: kisso , utilizator 16:14, 12 Noiembrie 2012
Pana sa depuneti plangere penala ar trebui sa va aparati in procesul in care sunteti acuzat.
Este proces penal sau proces civil?
Ce inscrisuri a depus partea vatamata?
Ati avut acces la acestea, v-a fost acordat un termen pentru a le studia?
Puteti sa le combateti cu ajutorul altor probe.
nu vreau sa imi pierd timpul sa le combat.vreau sa stiu daca ii pot face plangere penala pentru ticluire de probe mincinoase.sa o combata organele de cercetare.....
Ce fel de probe sunt, avand in vedere ca ati precizat ca sunt "create" pe calculator.

Vedeti ca pentru asa ceva, trebuie ca invinuirea ce va este adusa sa fie nedreapta... si sa nu uitati ca legea este bi-laterala, adica si el benecieaza de prezumtia de nevinovatie, adica trebuie sa demonstrati ca acel act este un fals, nu doar ca "poate fi falsificat usor". Daca dovediti ca doar se poate falsifica usor, cel mai probabil nu se va tine cont de el.

Daca e un fals, va raspunde pt. fals in acte, fals sub semnatura privata,etc.
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2012
kisso, utilizator
este vorba de niste email-uri care vizeaza corespondenta dintre partea vatamata si un site de socializare.In aceasta corespondenta se face referire la presupusele mele fapte de fals informatic.
Din lecturarea acestor email-uri , observand antetul si alte indicii informatice sant sigur ca aceasta corespondenta nu a existat ci a fost redactata de catre partea vatamata atat cererile ei cat si raspunsul site-ului

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Am accesat fara drept contul de e-mail al fostei iubite - ce se intampla daca ma reclama? Sir_Phantom Sir_Phantom Am si eu o intrebare pt domniile voastre .....de curand m=am despartit de aleasa inimii ...si din cearta in cearta ...am ajuns si am intrat p mail-ul ei ... ... (vezi toată discuția)