avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ticluire de probe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ticluire de probe

pe parcursul procesului penal, care se desfasoara la judecatorie,partea vatamata a depus mai multe inscrisuri pe care le-a creat pe calculator, dar in realitate sant falsuri.
pot depune plangere penala impotriva ei pentru ticluire de probe mincinoase?
Cel mai recent răspuns: kisso , utilizator 16:14, 12 Noiembrie 2012
Poi ,poti face o cerere sa-ti dovedeasca ca sunt adevarate. Depune si tu e-mailuri la dosar cum ca p. vatamatal-a asasit pe Kennedy.

Oricum nu ar strica sa detaliezi un pic speta... ce coresponda p. vatamata cu situl de socializare? care dintre ele? hi5? facebook ?
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2012
kisso, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Am accesat fara drept contul de e-mail al fostei iubite - ce se intampla daca ma reclama? Sir_Phantom Sir_Phantom Am si eu o intrebare pt domniile voastre .....de curand m=am despartit de aleasa inimii ...si din cearta in cearta ...am ajuns si am intrat p mail-ul ei ... ... (vezi toată discuția)