avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cauza suspendata in baza art. 155 ind. 1 Cod procedura ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cauza suspendata in baza art. 155 ind. 1 Cod procedura civila

buna..ma chinui de ceva timp sa recuperez banii pt taxa auto si azi am avut proces si m-am uitat pe net si imi apare scris: ~Suspendat în baza art. 155/1 comb. cu art. 129 (1) Cod procedură civilă.~ imi poate spune cineva ce vrea sa insemne?:)
Cel mai recent răspuns: cristina_ioana19 , utilizator 11:48, 2 Ianuarie 2013
Nu ati indeplinit o dispozitie a instantei. Probabil la termenul anterior vi s-a pus in vedere sa indepliniti un act procedural si nu ati facut-o.
Indepliniti ceea ce v-a cerut instanta si formulati cerere de reluare a judecatii.
multumesc de raspuns...dar luna trecuta cand am avut proces s-a amanat din cauza ca nu am depus anumite acte...iar acum am depus toate actele cerute chiar oare asta sa fie problema?
eu de exemplu ieri am fost de am depus actele, si azi dimineata la ora 9:00 am avut procesul...oare este posibil ca , cei de la registratura sa nu fi depus actele mai departe??:(
Ei, vedeti ca am avut dreptate? Trebuia sa depuneti acte la dosar. Este posibil ca de la registratura sa nu fi fost predate la dosarul cauzei. Daca intradevar le-ati depus formulati cerere de repunere pe rol a cauzei.
pff....si daca fac cerere de reluare a cazului oare in cat timp se va pune din nou cazul pe rol?
multumesc pt raspuns si sfaturi
Depinde de instanta, de cat este aglomerata. Formulati cererea si veti vedea. Aratati in cerere ca s-au indeplinit dispozitiile care au stat la baza suspendarii, eventual anexati inca o data, in copie conforma cu originalul, documentele in cauza.

Alte discuții în legătură

Castigat proces taxa auto cristina_ioana19 cristina_ioana19 buna...am castigat procesul priviind taxa auto... Solutie: Admite, în parte, excepţia inadmisibilităţii şi, în consecinţă, respinge, ca inadmisibilă, ... (vezi toată discuția)
Chemarea in garantie a adm. fondului de mediu- taxa auto sebirelli sebirelli Buna ziua. Ca reclamant pot chema in garantie Adm. Fondului de Mediu pentru parata Administratia Finantelor Publice in cadrul unei actiuni pentru restituirea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu MoroXp MoroXp Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa recuperez o taxa auto. Pe data de 30 Mai 2017 am mers la tribunal. Astazi am ferificat online si am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)