avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Chemarea in garantie a Adm. Fondului de Mediu- taxa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Chemarea in garantie a Adm. Fondului de Mediu- taxa auto

Buna ziua. Ca reclamant pot chema in garantie Adm. Fondului de Mediu pentru parata Administratia Finantelor Publice in cadrul unei actiuni pentru restituirea taxei de poluare auto.?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 15:14, 28 Octombrie 2011
Va judecati cu amandoua in calitate de parate ,ele trebuie sa restituie taxa solidar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine chem in judecata pt recuperare taxa poluare ? sebirelli sebirelli Buna ziua. Pt recuperarea taxei de poluare auto pe cine actionez in judecata? Doar administratia financiara care a calculat si incasat taxa, sau si ... (vezi toată discuția)
Castigat proces taxa auto cristina_ioana19 cristina_ioana19 buna...am castigat procesul priviind taxa auto... Solutie: Admite, în parte, excepţia inadmisibilităţii şi, în consecinţă, respinge, ca inadmisibilă, ... (vezi toată discuția)
Refuz de executare a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile chaserica chaserica Buna seara, Ptr inceput, daca am gresit sectiunea, imi cer scuze si rog un moderator sa o mute la sectiunea corecta. In regula, problema mea este ... (vezi toată discuția)