avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pe cine chem in judecata pt recuperare taxa poluare ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pe cine chem in judecata pt recuperare taxa poluare ?

Buna ziua. Pt recuperarea taxei de poluare auto pe cine actionez in judecata? Doar administratia financiara care a calculat si incasat taxa, sau si Administratia fondului de Mediu? Am aceste nelamuriri deoarece in jurisprudenta am vazut tot felul de referiri si la Adm. Fondului de Mediu, care era si ea parata sau chemata in garantie. Va rog sa ma lamuriti.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 11:11, 19 Iunie 2011
Pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare trebuie sa va adresati instantei cu o cerere de chemare in judecata a Directiei de Finante Publice a judetului in care locuiti. Cererea se depune la Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ si Fiscal a Tribunalului in raza caruia aveti domiciliul si trebuie insotita de dovada cererii pe care ati facut-o la organul fiscal, precum si de raspunsul primit de la acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto lumiiana lumiiana eu am cumparat masina noua, in leasing, la tiriac leasing. in conditiile astea imi mai pot recupera taxa auto? multumesc (vezi toată discuția)
Taxa auto smiley82 smiley82 Buna ziua! Am o mica intrebare privind taxa de poluare: am platit aceasta taxa in noiembrie 2010 si voiam sa stiu si eu daca mai am vreo sansa sa o recuperez? ... (vezi toată discuția)
Taxa auto tynatwine tynatwine Am un autoturism inmatriculat cu taxa recuperara in 2010. Doresc sa-l transcriu pe tatal meu. Se poate evita plata timbrului de mediu prin instanta cum se ... (vezi toată discuția)