avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie la raportul de inspectie fiscala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie la raportul de inspectie fiscala

Va rog sa ma ajutati,am avut un control de la ANAF care nu s-a efectuat asa cum trebuie,mai exact mi-au fost prestate niste servicii de catre o firma,care mi-a emis facturi apoi le-am platit prin banca,cu ordin de plata.Dupa aproape 3 ani cand a venit ANAF-ul in control mi-au spus ca acea societate nu si-a inregistrat acele facturi care mi le-a dat si ca am de plata t.v.a.-ul aferent ca mi-am scazut t.v.a.-ul din firma si impozit pe profit,cu penalitati si majorari de intarziere aferente.Mi-au mai spus ca aceste tranzactii le considera ca fiind fictive,chiar daca eu le-am prezentat documente ca lucrarea s-a facut efectiv,....ce pot sa fac acum???
Cel mai recent răspuns: ghvnegustor , utilizator 23:46, 24 Noiembrie 2012
daca au spus ca sunt lucrari fictive, atunci ar fi evaziune fiscala.
daca aveti dovada contrara, faceti contestatie impotriva actelor de control conform procedurii din CPF
Va multumesc de raspuns....dar intemeiata pe ce?sau mai exact exista pe net vreun model de astfel de contestatie?
Fiind un litigiu fiscal va recomand cu tarie asistenta specializata atit juridica cit si contabila. Altfel aruncati banii pe geam, nu va riscati sa va sustineti cauza per se.
va multumesc pentru sfat,dar din pacate nu pot sustine financiar un ajutor profesionist,....singurul lucru care ne-a ramas in tara asta este sa ne sustinem singuri unii pe altii!!!
...pe ce sa intemeiez o contestatie privind Decizia de impunere,la instanta de contencios administrativ,pe O.G.92/2003 sau pe legea 554/2004, si pe ce articole.Va rog sa ma ajutati???

Alte discuții în legătură

Justificare carburant la pfa!!! ContSters369543 ContSters369543 Buna ziua! Sunt in plina desfasurare a unui contol fiscal. Am un PFA, prestari servicii, care a fost platitor de TVA in 2013 si 2014 In urma controlului, ... (vezi toată discuția)
Nu platesc tva vasile15 vasile15 Buna seara!Eu am vandut niste marfa pe care am emis o factura,am adaugat tva`ul pe factura..clientul mi-a achitat factura prin transfer bancar..dupa care a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli microintreprindere Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua1 Va rog respectuos sa-mi dati si mie unele lamuriri privind micro platitoare de 3% si neplatitoare de TVA: 1. Pot face contract de comodat pentru ... (vezi toată discuția)