avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului

BUNA ZIUA MA NUMESC PETRUTA AM LUCRAT INTR UN SALON O PERIOADA DE TIMP SI IN ULTIMILE 3 LUNI NU AM PRIMIT SALARIU .IN AFARA DE FAPTUL CA IN LOC DE 8 ORE PE CARTEA DE MUNCA AM AVUT 4 ORE. AM PUS DEMISIA LA FIRMA CU PROMISIUNEA CA O SA PRIMESC BANII. CE TREBUIE SA FAC SA RECUPEREZ BANII? FAC RECLAMATIE LA ITM? MENTIONEZ CA NU AM SEMNAT NICI UN STAT DE PLATA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:48, 12 Noiembrie 2012
Puteti sesiza ITM-ul pentru neplata drepturilor salariale si, in acelasi timp, sa actionati in judecata si pe angajator pentru a fi obligat la plata acestora.

p.s
Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule .. este foarte greu de citit si este o incalcare a Regulamentului de postare pe Forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie antonio30 antonio30 CIND ITI DEPUI DEMISIA NU ESTI OBLIGAT SA II STAI 15 ZILE IN PREAVIZ DAR EU AM STAT 2 ZILE SI MIA SPUS A GASIT INLOCUITOR ANGAJATORUL MAU INCURCAT.NU MIA DAT ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si amenintzare!!!! sorin cojocariu sorin cojocariu BUNA!!! MA NUMESC SORIN , SI AM LUCRAT LA O FIRMA FMCG MANAGEMENT CA MERCHENDISING IN TIMISOARA , DIMP DE 4 LUNI SI AM INCEPUT-O SI PE-A 5 DE LA 1.11.2008 , ... (vezi toată discuția)
Respecta angajatorul contractul de munca? georgetabv georgetabv AM LUCRAT LA O FIRMA CASIERA UN AN SI CINCI LUNI,MAI EXACT PANA PE DATA DE 10 DEC.2012,NICI LA ORA ACTUALA NU AU LUAT SALARIILE PE LUNA NOIEMBRIE NICI ... (vezi toată discuția)