daca in codul muncii la art 169 zice ca proprirea de 50% sa nu se faca in fiecare luna si angajatorul (contabilul **zice ca nu poate sa ia mai putin chiar daca legea asa zice ce ar trebui sa fac? acest contabil spune ca asa a primit nota de la executor . #-o
Art. 169 Codul muncii nu specifica ce spuneti dvs.
Acest articol specifica ca retinerile din salariu cumulate nu pot depasi in fiecare luna jumatate din salariul net.
din salariul net. imi retine jumatate ,am 2 propriri .Am un salar net de900 ron , am 2 copii si nu ma descurc cu 450 , sotul are salar minim.NU INTELEG de ce imi retine in fiecare luna jum. daca in art 169 scrie ca retinerile cumulate nu pot depasi in fiecare LUNA jum . din net ??????
Propriri
danieltucaciuc
buna ziua. firma la care lucrez mi-a retinut 50 la suta din salariu pentru propriri, si apoi restul ia virat in cont 440 lei. banca mi-a retinut jumatate si am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu
popyscu
Am un salariu de 1250 lei . Am primit o poprire de 500 lei apoi inca una de 650 lei .Este legai sa opreasca mai mult de jumatate din totalul salariului lunar ? (vezi toată discuția)