avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public perioada determinata
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public perioada determinata

Buna ziua. Un functionar public (care a mai fost consilier superior gr 1 in alta institutie) angajat pe perioada determinata pe un post de consilier superior a fost incadrat in gradatia 3, cu motivatia ca este nou in institutie si poate promova dupa 1 an. Nu am gasit nicaieri in legislatie unde e specificat ca poate promova.

Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 12:39, 14 Noiembrie 2012
Cred ca ori dvs. nu ati inteles de nicio culoare "explicatia" data sau cel care v-a spus acest lucru este un monument de incompetenta :(
Daca sunteti incadrata in functia de consilier, clasa I, gradul superior - NU MAI AVETI IN CE SA PROMOVATI!! GRADUL SUPERIOR ESTE MAXIM:hammer:
am gresit eu, cred ca este vorba de avansare, din consilier superior gradatia 3 in gradatia 2, respectiv1
Ati gresit cam mult, tinand cont ca treptele de salarizare s-au scos de vreo 2 ani, asa ca nu mai aveti in ce avansa....
Gradatia este vechimea in munca nicidecum fosta treapta de salarizare:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici in 2014 gimimic gimimic sunt functionar public consilier, grad superior, treapta 3 din anul 2012 , martie. Vreau sa stiu daca, dupa 2 ani pot avansa intr-o treapta superioara ? pe ... (vezi toată discuția)