avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire teren agricol

As dori sa stiu daca in instanta se tine cont de prevederile Protocolului nr.1 de la CEDO,atunci cand solicit sa fiu trecut peTP al unui teren agricol pe care e trecuta doar sora tatalui meu,decedat,pt.ca ea a facut cererea la Primarie in 2003.Dupa tatal meu decedat in 1998 am dreptul ca si ea,pt.ca au fost frati.Eu nu am cedat la teren,doar ca am amanat pt,ca nu am vrut litigii in familie,pana acum.

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate Octavianus1 Octavianus1 As dori sa fiu trecut in calitate de mostenitor pe titlul de proprietate a unui teren agricol pe care e trecuta doar matusa mea,noi avand drepturi egale,dar ea ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)
In certificat mostenitor emis in 1957 din totalul de 4 ha este ... bulzanv bulzanv In certificat mostenitor emis in 1957 din totalul de 4 ha este trecut tatal meu care are drept la 2 ha pamint si sora lui avind drept la alte 2 ha ... (vezi toată discuția)