avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la proprietate

As dori sa fiu trecut in calitate de mostenitor pe titlul de proprietate a unui teren agricol pe care e trecuta doar matusa mea,noi avand drepturi egale,dar ea a depus singura cererea la Primarie,neincluzandu-ma si pe mine.
Dreptul la proprietate poate sa fie anulat vreodata?
Cel mai recent răspuns: Octavianus1 , utilizator 12:29, 13 Noiembrie 2012
Dvs ati facut cerere de reconstituire a dr de proprietate in termen legal?

Ati acceptat succesiunea autorului dvs, proprietarul initial al terenului?

Cand a fost emis titlul de proprietate ?
TP a fost emis in 2003.Nu am acceptat niciodata ca matusa sa fie singura mostenitoare dar am ezitat s-o dau in judecata din motive familiale.Nu am depus cere la Primarie pt.ca ea a promis ca se ocupa.
I-ati dat o procura pt a se ocupa de reconstituire si in numele dvs ? Ati acceptat mostenirea ?

In cazul in care raspunsurile sunt negative, ma tem ca nu aveti ce face. Eventual o constatare a nulitattii absolute a TP, dar tb discutat daca sunt/nu indepnite conditiile si daca exista vreo cauza de nulitate absoluta.
Exista precedentul altor 10ha cu TPdat in anul 2001 in care titular este tatal meu,decedat in1998(fratele matusii)si in care este trecuta si ea.Ea cand a facut cererea nu m-a trecut si pe mine.A fost legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe titlul de proprietate ca mostenitor ion73 ion73 Va rog sa imi spuneti pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru trecerea pe titlul de proprietate al carui titular este bunicul meu, decedat din 1983, titlul ... (vezi toată discuția)
Revendicare terenuri 18/1991-primaria refuza inscrierea pe titlul de proprietate ingrid321 ingrid321 Buna ziua. Dupa 1990 unul din 3 frati a depus o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate pentru cateva terenuri in baza lg.18/1991 FF. Acesta a ... (vezi toată discuția)