avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... depozit bancar si bursa sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

depozit bancar si bursa sociala

Buna ziua. In urma cu doua luni am primit de la parinti prin transfer bancar o suma de bani. Vreau sa va intreb daca mai pot beneficia de bursa sociala pe care am avut-o pina acum. Va multumesc , cu multa stima, ne sunteti de un real ajutor.

Alte discuții în legătură

Depozit bancar floraresu floraresu Buna seara. In urma cu doua luni am primit de la parinti o suma de bani prin transfer bancar. Va rog sa-mi spuneti daca mai pot beneficia de bursa sociala pe ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire julia06 julia06 Buna ziua Sotul meu este plecat din tara,eu stau acasa cu copilul. As putea beneficia de ajutorul pentru incalzire?Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Cum sa achit o datorie catre familia fostului sot? das_gab das_gab Buna ziua, Sunt divortata si ma gasesc acum in fata urmatoarei situatii: August 2006: necasatorita fiind am cumparat pe numele meu un apartament. Resursele ... (vezi toată discuția)