avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lege aplicabila Asociatiei de Proprietari?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lege aplicabila Asociatiei de Proprietari?

Buna ziua,

Legislatia aplicabila Asociatiei de Proprietari este legea nr. 230/2007, precum si Normele metoddologice de aplicare a acesteia.

Intrebarea mea: Legea nr. 230/2007, lege speciala, se completeaza cu dispozitiile Ordonantei de Guvern nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:46, 14 Noiembrie 2012
Nu, asociatia de proprietari este una, asociatia constituita in temeiul OG 26 este altceva. In art. 1 din cele doua acte normative puteti afla care este scopul pe care il reglementeaza.
Nu are tangenta legislatia care guverneaza infiintarea,organizarea si activitatea asociatiilor de proprietari cu OG nr 26/2000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea presedintilor asociatiilor de proprietari in registrul asociatiilor si fundatiilor ASOCIATIA10 ASOCIATIA10 Buna ziua, Sunt Presedintele unei Asoiciatii de Proprietari , renumerata si doresc sa fac o procura unei D-ne pentru depunerea declaratiilor 112.La Notariat ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong cadre didactice-parinti GheAndreea GheAndreea Buna seara. Care sunt principalii pasi spre infiintarea unui ONG, mai exact o asociatie a cadrelor didactice/parinti ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez o fundatie.ma ajutati? carmenelena27 carmenelena27 De foarte mult timp imi doresc sa infiintez o fundatie.As avea foarte multe de spus,dar ma raportez la o intrebare esentiala :cum trebuie sa procedez?care ar ... (vezi toată discuția)