avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plata diferentelor salariale conform valori de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plata diferentelor salariale conform valori de referinta sectoriala !

Am castigat un proces definitiv si irevocabil impotriva Ministerul Public , Directia Generala si Ministerul Finantelor Publice Oradea si Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti toti parte in acelas proces pentru drepturi salariale.

Si instanta spune asa : Au fost obligati parati sa plateasca reclamantilor diferente de drepturi salariale calculate pe baza valorii de referinta sectoriala prevazuta de lege pentru functiile de demnitate publica si personal auxiliar raportate la coeficientii de multiplicare a legi pentru perioadele de mai jos:

10 Martie 2005 - 30 Septembrie 2005 la valoarea de referinta sectoriala 264,7 lei
1 Octombrie 2005 - 31 ianuarie 2006 la valoarea de referinta sectoriala 297,4 lei.
1 Februarie 2006 - 31 August 2006 la valoarea de referinta sectoriala 312,3 lei
1. Septembrie 2006 - 31 Decembrie 2006 la valoarea de referinta sectoriala 331 lei.
1Ianuarie 2007 - 31 Martie 2007 la valoarea de referinta sectoriala 358 lei
1 Aprilie 2007- 30 Septembrie 2007 la valoarea de referinta sectoriala 365 lei
1 Octombrie 2007 - 31 Decembrie la valoarea de referinta sectoriala 405 lei.
Prin urmare as vrea sa ma ajutati daca se poate in privinta calculului respectivei sume, adica as vrea sa stiu daca respectivele sume se vor plati pentru fiecare luna in parte adica sa zicem 10 Martie 2005 - 30 septembrie 2005 se va calcula ceva de genul 264 ,7 lei x intervalul celor 7 luni de zile = 1853 lei sau totalul va fi doar 264,7 lei pentru toate cele 7 luni de zile .
Mentionez ca procesul sa castigat in 16 aprilie 2010 iar pana acum am primit doar vreo 300 de lei per total.

Va multumesc anticipat pentru ajutor !

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata din 2007 alissaa alissaa Buna ziua, Aveti cumva informatii referitoare la conditiile de pensionare anticipata dupa aderarea la UE? Mama mea ar putea sa se pensioneze anticipat, dar ... (vezi toată discuția)
Procent indexare salarii personal didactic in octombrie 2008 gesonya gesonya Va rog sa imi clarificati care este de fapt procentul de indexare al salariilor personalului didactic in luna octombrie 2008 (6% sau 9%?), si baza legala in ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale – contencios administrativ-jurisprudenta-. rodica_post rodica_post Tip: Sentinţă civilă Nr./Dată: 776 (04.04.2008) Autor: Tribunalul Tulcea Domenii asociate: contrarietate (contradictorialitate) de hotărâri Pe rol ... (vezi toată discuția)