avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Model contract prestari servicii de cadastru si ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Model contract prestari servicii de cadastru si topografie

Va rog sa ma ajutati cu un model de contract pt. prestari servicii de cadastru si topografie.
Cu multumiri ,
Manoil.
Cel mai recent răspuns: raduhanta , utilizator 21:29, 20 Octombrie 2014
Va intereseaza in calitate de client sau de executant?
Va multumesc d-le nucu$

In calitate de client ,am angajat o firma pt.o lucrare intr-o zona in care nu sunt cf si harti actualizate. Doresc sa am garantia ca daca cineva vine si va spune ca am intrat peste proprietatea sa cu ceva metri sa pot chema aceasta firma in garantie pt lucrarile prestate.

Cu deosebita consideratie ,
Manoil.
Dupa cum ati vazut in link-ul trimis pe m.p., formularele sunt tipizate si contin mentiuni obligatorii.Oricum aveti avantajul primei intabulari.
Imi puteti trimite si mie va rog aceste modele de contracte?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract prestari servicii de cadastru si topografie Mihai1950 Mihai1950 Va rog sa ma ajutati cu un model de contract pt. prestari servicii de cadastru si topografie in calitate de client persoana fizica. Cu multumiri , Mihai (vezi toată discuția)
Contract de concesiune otilia13 otilia13 Buna seara. Intre Municipiu in calitate de concedent si un SRL in calitate de concesionar s-a incheiat un contract de concesiune pe o perioada de 10 ani pt ... (vezi toată discuția)
Suprapunere de terenuri lazflo lazflo Buna ziua. In anul 2006 am cumparat un teren in urma unei licitatii publice, primind toate hartiile oficiale de la cadastru: carte funciara, schita, titlu de ... (vezi toată discuția)